Hvem i svarte granskauen er vi?

Velkommen til oss i DugguL! Du lurer sikkert på, hvem er DugguL? Jo det skal jeg fortelle deg. En søndag i lunsjen, satt et par karer seg ned for å prate om alt mulig sh*t og bestemte seg brått at detta er noe vi må få til! Begge har lenge vært gira på å lage klær som kan glede oss og andre. Vi fokuserer på litt minimalistiske og delvis morsomme design, som kan brukes i din hverdag 🙂

I tillegg til vårt eget merke, så ønsker vi gjerne å hjelpe andre med sitt prosjekt, der de trenger trykk på t-skjorter, gensere e.l. Pr. dags dato har vi bare vinyltrykk med enkle farger, men hvis du hjelper oss med å utvikle DugguL kan vi utvide med bedre og forskjellige trykkemetoder.

bard
Bård Holtet Aasen

Hey! Mitt navn er Bård, og jeg er en av grunnleggerne i DugguL. Håper du setter pris på våres produkter og hvis du trenger hjelp til noe eller har spørsmål; kontakt oss!

andreas
Andreas Eriksen

Morn! Jeg heter Andreas, og er en av grunnleggerne her i DugguL. Vi håper vi kan gi deg morsomme og kreative klær som du lett kan bruke i hverdagen! Har du spørsmål så ta kontakt, vi hjelper deg gjerne.