Hvem er DugguL?

Velkommen til DugguL! Du lurer sikkert på, hvem er DugguL? Jo det skal jeg fortelle deg. En søndag i lunsjen, satt et par karer seg ned for å prate om alt mulig tull og bestemte seg brått at detta er noe vi må få til! Begge har lenge vært gira på å lage klær som kan glede oss og andre. Vi fokuserer på litt minimalistiske og delvis morsomme design, som kan brukes i din hverdag 🙂

Siden den gang har driften endret seg. DugguL i dag drives nå utelukkende av Bård under org. navn Known As Aasen. Ingen uvennskap, tvert imot! Men livsendringer gjør at en endring måtte skje. Frykt ikke, DugguL består og setter enormt pris på din handel.

I tillegg til vårt eget merke, så ønsker vi gjerne å hjelpe andre med sitt prosjekt, der de trenger trykk på t-skjorter, gensere e.l. Pr. dags dato har vi bare vinyltrykk med enkle farger, men hvis du hjelper oss med å utvikle DugguL kan vi utvide med bedre og forskjellige trykkemetoder.

bard
Bård Holtet Aasen

Hey! Mitt navn er Bård, og jeg er en av grunnleggerne i DugguL. Håper du setter pris på våres produkter og hvis du trenger hjelp til noe eller har spørsmål; kontakt oss!

andreas
Andreas Eriksen

Morn! Jeg heter Andreas, og er en av grunnleggerne her i DugguL. Jeg har nå gitt meg i DugguL grunnet endringer i livet, men Bård fikser jobben videre 🙂